EXIT stalen voetbaldoel Coppa (220 x 170 cm)

SKU
41.05.10.00
159,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1-2 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Het Exit voetbaldoel Coppa van 220 bij 170 cm maakt het spelen van een potje voetbal nu nog leuker want vanaf nu heb je gewoon je eigen voetbalgoal. Het doel is licht van gewicht en past al snel in je eigen achtertuin.

Het Exit voetbaldoel Coppa is een slag kleiner dan de Finta. Het voordeel van dit EXIT voetbaldoel is dat de 220 x 170 x 80 cm iets sneller in je eigen achtertuin past. Je hebt zo altijd een voetbalveld om lekker in te voetballen. Het doel staat goed stabiel in de tuin dankzij de speciale ankerbuizen en grondankers. Toch is het verankering systeem zeer gebruiksvriendelijk en til je het doel eenvoudig even op voor als je wil gaan maaien. Het doel is voorzien van een stoere zwarte poedercoating zodat het doel veel minder snel zal gaan roesten. Je kan zo het doel het hele jaar door in je eigen tuin laten staan.

Inclusief een gratis trainingsscherm

Zijn er even geen vriendjes om mee te voetballen? Geen probleem want je kan met het Exit voetbaldoel Coppa eenvoudig aan je vaardigheden werken. Het gratis bijgeleverde trainingsscherm kan je gebruiken om beter te leren richten met je schoten op het doel. De bovengenoemde prijzen zijn per stuk.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) 220 x 170 x 80 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Bevestiging net Rails
Inklapbaar Nee
Materiaal voetbaldoel Staal
Montage Geschroeft
Geschikt voor professioneel gebruik n.v.t.
Type voetbaldoel Voetbaldoel
Gewicht n.v.t.
Garantie 6 maanden
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.