Multi Kids Hangmatschommel Large Zilver-Blauw-Rood

SKU
SPR.L.110
249,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
1 - 3 werkdagen

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Multi Kids Hangmatschommel Large Zilver Blauw Rood is een stoere schommel waar kinderen met meerdere vriendjes tegelijk op kunnen spelen.

Maak kennis met de Multi Kids Hangmatschommel Large Zilver Blauw Rood. Deze multifunctionele schommel heeft ruimte om met vijf kinderen tegelijk te gaan schommelen. Vanaf nu heb je dus nooit meer ruzie wie er vandaag op de schommel mag. Je kan gewoon met al je vriendjes tegelijk schommelen. Deze reuze schommel heeft een draagkracht van 200kg. Zo kan je niet alleen met vijf vriendjes schommelen, maar kan papa of mama ook nog mee schommelen. De schommel kan twee kinderen en twee volwassenen tegelijk dragen en lekker laten loungen.

Geleverd als een eenvoudig bouwpakket.

De Multi Kids Hangmatschommel Large Zilver Blauw Rood wordt geleverd als een eenvoudig bouwpakket. Voor je het weet hangt de schommel al want de schommel wordt geleverd met touwen. De touwen zijn in hoogte verstelbaar tot 250 cm. Je kan zo de schommel helemaal op de hoogte van je tuin en kinderen afstellen. Doordat de schommel ook weer uit elkaar te halen is kan je de schommelmat zelfs wassen als deze vies geworden is op 30 graden in de wasmachine.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken n.v.t.
Gewicht 000 kg
Merk toestel n.v.t.
Maximale gebruikersgewicht n.v.t.
Soort schommelzitje n.v.t.
Soort bevestiging n.v.t.
Testgewicht schommelzitje n.v.t.
Kleur Zilver / Rood / Blauw
Kleur touw n.v.t.
Materiaal n.v.t.
Garantie n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.