Beleef je mooiste herinneringen met de Berg Buzzy skelter:

  • Geschikt voor kinderen van 2-5 jaar;
  • Groeit mee met uw kind: verstelbaar stuur & zadel;
  • U hebt al een Buzzy vanaf 105 euro;
  • Stabieler dan een driewieler dankzij schommelas & vier wielen.

Berg Buzzy skelter

BERG Buzzy uitproberen in skelterwinkel

Van Ee Buitenspeelgoed verkoopt het complete assortiment aan Berg skelters. We hebben de verschillende modellen van de Berg Buzzy allemaal op voorraad in onze skelterwinkel. Kom ze gerust uitproberen! Bekijk ons adres en openingstijden.

Bekijk alle BERG Buzzy skelters.

 

De Buzzy is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Tijdens de groei van je kind kun je de stoel en het stuur van de Buzzy eenvoudig verstellen. Het skelterstuur is in hoogte verstelbaar. De skelter is zowel voor binnenshuis als voor gebruik buiten geschikt.

Dankzij de EVA fluisterbanden heb je nooit last van een lekke band.

Een driewieler? De Buzzy is stabieler!

Dankzij zijn vier wielen staat de Buzzy stabieler op de grond dan een driewieler. Neem gerust een scherpe bocht; met een Buzzy val je niet zomaar om.

berg buzzy is stabieler dan een driewieler

Door de schommelas aan de voorzijde van de skelter, blijven alle wielen altijd contact houden met de grond. De skelter blijft tegen de grond geplakt, zelfs op oneffen terrein.

Uw kind de trapbeweging aanleren? Trappen op de Buzzy voelt natuurlijk aan, doordat BERG de trappers heeft bevestigd aan het skelterframe (in plaats van aan het voorwiel bij een driewieler). Voor een kind is het aanleren van de trapbeweging al moeilijk genoeg. Een driewieler maakt dit nog lastiger, doordat de trappers meebewegen tijdens het sturen.

buzzy vs driewieler

Berg Buzzy: de modellen

De Buzzy skelter is leverbaar in de volgende modellen:

Medio februari 2019 verschijnen er nog twee nieuwe BERG Buzzy skelters:

 

Categoriepagina met alle Buzzy skelters bij elkaar.

berg buzzy rubicon jeepjeep sahara berg buzzyberg buzzy bsxberg buzzy ohn deerefiat 500 berg buzzyberg buzzy bloomberg buzzy nitroberg buzzy racing

Afmetingen en draaicirkel

Dit zijn de afmetingen van de Buzzy en de draaicirkel van de skelter:

draaicirkel van de berg buzzyafmetingen berg buzzyafmetingen zijkant

Bijpassende aanhanger voor de Buzzy

Bij de BERG Buzzy skelters past 1 type skelter aanhanger van BERG: de BERG (Buzzy) Trailer S. Bij de Trailer S zit de trekhaak inbegrepen. De aanhanger heeft hetzelfde type fluisterbanden (van foam) als de Buzzy skelters. Montage van de aanhanger is zo gepiept: in 10 minuten hebt u hem in elkaar.

trekhaak voor berg buzzy skelter aanhanger

De trekhaak zit in de doos van de BERG Trailer S.

berg buzzy trailer aanhangwagen

De BERG (Buzzy) Trailer S is ontworpen voor gebruik achter de BERG Buzzy skelters.

Montage

We sturen de skelter naar u op in een compacte doos. U zet de Buzzy vervolgens zelf eenvoudig in elkaar met het meegeleverde gereedschap: wielen vastschroeven, stuur er op & skelteren maar!

Reserveonderdelen

Voor de Buzzy skelters kunnen we verschillende reserveonderdelen leveren. Denk bijvoorbeeld aan losse wielen, een ketting, de fusee set en stuurstrip, etc.

achteras berg buzzy

Achteras voor de BERG Buzzy

buzzy stuurstrip en fusee set

Fusee set en stuurstrip voor een Buzzy skelter.

berg buzzy ketting

Ketting voor de Buzzy.

 

Alternatieven

Is een Buzzy nog te groot? Overweeg dan de BERG GO2 loopauto. Uw kind leren om evenwicht te houden? Kijk eens naar een loopfiets van Puky.

Buzzy te klein? BERG heeft Buddy skelters voor kinderen vanaf 3-4 jaar. En Rally skelters vanaf een jaar of 4-5. Sinds voorjaar 2019 heeft BERG ook de nieuwe BERG Reppy skelters. Deze vallen qua formaat tussen de Buzzy en de Buddy skelter in.