Heb je een oude trampoline en wil je graag upgraden naar een beter model? Lever dan je oude trampoline in en krijg 100 euro korting op de nieuwe BERG Champion trampoline!

Handig in situaties zoals deze:

  • Bijvoorbeeld helemaal geen gek idee als je nu een kleine trampoline hebt, bijvoorbeeld een kleine ronde trampoline van 244 of 270 cm. Als je kinderen groter groeien, krijgen ze behoefte aan meer ruimte om te springen. Tijd dus voor een grotere ronde trampoline!
  • Of misschien heb je nu een budget trampoline en wil je upgraden. Bijvoorbeeld een goedkope trampoline van de bouwmarkt: hij springt minder goed dan andere trampolines en waarschijnlijk zijn het veiligheidsnet en de trampolinerand volledig versleten.
  • Of je huidige trampoline is beschadigd. Door een storm is het veiligheidsnet kapot gegaan. En er zit een gat in het springdoek, terwijl de beschermrand eigenlijk al versleten was.

Allemaal goede redenen om te kiezen voor een nieuwe trampoline!

En hier bovenop: de ontwikkeling van trampolines heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan! Zeker niet als je naar de BERG Champion kijkt: Deze BERG trampolines hebben sinds enkele jaren TwinSpring veren voor meer springcomfort. En dankzij het verbeterde Airflow trampolinedoek (wat veel meer lucht doorlaat dan de traditionele springmatten) kun je met de nieuwere Champion trampolines nu nog hoger springen!

Zo verdien je 100 euro korting op je trampoline

Simpel: kom met de oude trampoline in je achterbak (of in een aanhangwagen) naar onze showroom in Kootwijkerbroek en lever hem in. Kies vervolgens een nieuwe BERG Champion trampoline uit. Bij het afrekenen krijg je 100 euro korting op je aanschaf. Vervolgens laad je je nieuwe trampoline achterin je auto.

Wij zorgen ervoor dat de oude trampoline zo goed mogelijk wordt gerecycled.

Spelregels

De oude trampoline is grotendeels compleet (de beschermrand mag ontbreken, minimaal het frame en de veren moeten aanwezig zijn).

Alleen van toepassing bij het zelf inleveren van de trampoline: we halen je oude trampoline niet op.

Alleen van toepassing bij het direct zelf meenemen van je nieuwe trampoline.

Niet mogelijk in combinatie met verzending.

Niet te combineren met andere acties en kortingen.

Alleen van toepassing op de aanschaf van BERG Champion trampolines