Deze vacature staat momenteel op pauze.

Weet jij hoe je een bedrijf op de kaart zet, of heb je een HBO marketing-opleiding afgerond en wil je dat leren? Solliciteer dan bij Van Ee Buitenspeelgoed als marketing medewerker! We zijn een klein bedrijf met grote ambities, en marketing speelt hierin een grote rol.

Wie / wat is Van Ee?

Ieder kind moet spelen om zich te ontwikkelen tot een volwassen deelnemer aan onze maatschappij. We zijn een speelgoedzaak en helpen ouders met het beste (buiten)speelgoed voor hun kinderen. Met een klein team van 6 vrouw/man runnen we een bedrijf wat speelgoed verkoopt, ontwikkelt en monteert bij klanten thuis. Dit doen we zowel in een fysieke showroom, via telefoon & mail maar vooral ook via onze website.

Wat houdt de functie van marketing medewerker in?

Doordat we een klein bedrijf zijn is deze job als marketeer super afwisselend. En in deze functie sta je echt met je voeten in de modder: in ons kleine team ben jij namelijk de enige wiens volledige focus op de marketing ligt. Dat betekent dat je plannen bedenkt, maar ook veel uitvoerend en regelend bezig bent.

Bijvoorbeeld: samen met het team bedenk je dat de lijn met schommels meer omzetpotentie heeft. Jij kaart aan dat de afbeeldingen op de website nu onvoldoende goed zijn en dat we dit kunnen verbeteren. Jullie besluiten om dit aan te pakken & jij gaat vervolgens aan de slag met zoeken van een fotograaf en het regelen van locaties door klanten te bellen die zo’n schommel bij ons hebben gekocht in het afgelopen jaar.

Het unieke aan deze functie van marketeer bij een klein bedrijf als Van Ee, is dat je dicht bij de klant staat. Zo pak je op een drukke dag gerust zelf een paar keer de telefoon op. Dat werkt zeer verhelderend: jij krijgt hiermee uit eerste hand te horen wat de vragen en problemen van onze klanten zijn. Dat geeft direct ideeën over de knelpunten in de huidige klantreis.

We kunnen deze functie op meerdere manieren invullen: met een junior die weinig ervaring heeft, maar wel een HBO opleiding. Of met een medior marketing communicatie medewerker, die dankzij zijn/haar ervaring al meer zelfstandig aan de slag kan gaan.  Onze directeur heeft een (online) marketing achtergrond. In de praktijk werk je veel met hem samen.

Takenpakket

 • Opstellen, maar vooral ook uitvoeren van marketingplan
 • Bezoekers trekken naar onze showroom en webwinkel
 • Op de markt zetten en stimuleren van de verkoop van onze eigen producten
 • aansturen van freelancers die ondersteunen met fotografie,

Wie zoeken we?

 • HBO werk en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding in de richting van marketing
 • Je kunt een beetje werken met grafische programma's

Wat bieden we?

 • Goede werkplek met o.a. twee grote 27 inch beeldschermen
 • Salarisindicatie (38 uur) € 2.250 - € 3.500 per maand (afhankelijk van ervaring)
 • Thuiswerken? Kan best gedeeltelijk, maar we beginnen samen op kantoor.
 • Personeelskorting op ons assortiment
 • Gezellig team, soms een etentje/uitje, regelmatig vrijdagmiddagborrel
 • We betalen mee aan jouw pensioen
 • Je hoeft nooit te werken op (koop)zondagen & Christelijke feestdagen: dan zijn we gesloten

En verder willen we een werkgever zijn die autonomie stimuleert, omdat werken leuker is als je vrijheid krijgt in hoe je je werk doet. We willen je zo veel mogelijk het vertrouwen en die verantwoordelijkheid geven.

Solliciteren

Stuur je motivatie, CV en enkele voorbeelden van je werk naar werkenbij@vaneebuitenspeelgoed.nl