Déko-Play duikelstang RVS 90 cm

SKU
950780
49,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op een werkdag vóór 14 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Maak uw duikelrek compleet met deze duikelstang! De duikelstang is gemaakt van RVS en heeft daardoor een lange levensduur. Leer jouw kind de leukste kunstjes op uw eigen gemaakte duikelrek.

De RVS duikelstang van 90 centimeter lang kunt u gemakkelijk zelf plaatsen op de door u gekozen plek. Uw kind hoeft nu niet meer naar de speeltuin toe om te kunnen duikelen, maar heeft een eigen duikelrek in de tuin!

Dit duikelrek kunt u gemakkelijk zelf plaatsen. Hierbij raden wij u aan om het duikelrek op een hoogte te plaatsen tussen de 70 en 115 centimeter boven de grond. U kunt de hoogte aanpassen op de lengte van uw kind.

 

Productbeschrijving

Deze duikelstang bestaat uit RVS (roestvrijstaal) en heeft een lengte van 90 centimeter. De stang heeft een diameter van 3,3 centimeter en heeft aan de uiteinden een montageplaatje. Dit is een langvormig plaatje van 4 x 14 centimeter met daarin 2 schroefgaten.

 

Montage

De duikelstang bevestigt u gemakkelijk en snel op stevig staande palen. De rekstok kunt u hieraan vastmaken met 4 schroeven.

Wanneer u opzoek bent naar palen om de duikelstang op te bevestigen, kunt u ook even kijken bij ons product ‘Duikelrek enkel’.

Meer informatie
Aantal dozen n.v.t.
Afmetingen (verpakking) 95 x 20 x 10 cm
Afmetingen (product) 90 x 14 x 4 cm
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht n.v.t.
Antiroestbehandeling Overig
Bevestiging duikelstang Schroef
Dikte duikelstang 3,3 cm
Lengte duikelstang 90 cm
Materiaal duikelstang RVS
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.