Houten turnringen 14,5cm Déko-Play

SKU
200200
34,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Houten turnringen van Deko Play waarmee je de mooiste turnoefeningen kunt doen. Het touw bij de turnringen is verstelbaar.

De lengte van het touw is optimaal voor schommelframes met een bovenbalk op 250 cm. Wilt u de ringen aan een bevestigingspunt vastmaken wat hoger is dan 250 cm? Voeg dan de verlengtouwenset toe.

Daag jezelf uit om de stoerste oefeningen uit te halen met deze Déko-Play houten turnringen 14,5 centimeter. Deze stoere ringen zijn gemaakt voor het uitvoeren van de mooiste trucjes in je eigen huis. Zowel kinderen als volwassenen kunnen gebruik maken van deze turnringen om de nieuwe Lord of the Rings te worden. Net als bij het echte turnen zijn deze ringen gemaakt van hout. Het is belangrijk om ze ergens op te hangen waar voldoende ruimte is om je oefeningen uit te voeren. Eventueel kan je de oefeningen bijvoorbeeld op zolder uitvoeren. Het is ook mogelijk om deze stoere ringen buiten te hangen. Haal ze dan wel weer naar binnen als het gaat regenen.

Ontwikkel je spieren en daag jezelf uit. 

Het voordeel van de Déko-Play houten ringen 14,5 centimeter is dat je eenvoudig spiermassa kan gaan ontwikkelen. Je kan jezelf uitdagen om steeds weer een stapje verder te gaan met een unieke training aan de ringen.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 0,74 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Hout
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.