Déko-Play Klimtouw 210cm.

SKU
500210
32,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Het Déko-Play klimtouw 210 cm is speciaal gemaakt om kinderen lekker te laten klimmen en klauteren in de speeltuin. Gemaakt uit speciaal PH-touw.

Déko-Play klimtouw 210 cm is voor de echte kleine klimgeiten die dol zijn op klimmen en klauteren. Jonge kinderen vinden het heerlijk om samen naar de top te klimmen. Dit 210 centimeter lange klimtouw is natuurlijk een grote uitdaging. De top bereiken kan op verschillende manieren en kinderen vinden het heerlijk om samen naar boven te klimmen. Het touw heeft een stevig houvast doordat het 28 mm dik is. Laat kinderen hun motoriek ontwikkelen terwijl ze naar de top klimmen. Daarbij ontwikkelen ze tevens spierkracht en krijgt hun zelfvertrouwen een enorme boost.

Klimmen en klauteren met PH-touw.

Het Déko-Play klimtouw is gemaakt van PH-touw. Een touwsoort dat bekend staat om zijn duurzaamheid en zacht aanvoelt bij iedere aanraking. Kinderen houden zo niets over aan hun klimavontuur. Naast de zachte materialen zijn de touwen helemaal met de hand gemaakt om de optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Het klimtouw kan tot maximaal 400 kg dragen en is ijzersterk!

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 0,76 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Touw
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.