Knopentouw 300 cm (28 mm)

SKU
510300
59,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Lekker klimmen en klauteren tot wel 300 cm hoogte het kan op dit unieke Déko-Play knopentouw. Kinderen krijgen extra grip dankzij de grote knopen en 28 mm dikke klimtouw. Hang hem op in een speeltoestel of schommel.

Klimtouw met knopen voor speeltoestel of schommel

Laat de kinderen heerlijk klimmen en klauteren met hun eigen Déko-Play knopentouw 300 cm. Dit stoere klimtouw met knopen is speciaal gemaakt voor jonge kinderen die hun motoriek en spierkracht willen ontwikkelen. U kunt het touw ophangen in het frame van een schommel of speeltoestel. Het geeft ook nog eens hun zelfvertrouwen een flinke boost zodra ze de top van het klimtouw hebben bereikt. Ontdek samen met de kinderen hoe leuk het is om te klimmen en te klauteren.

Knopentouw van zacht PH-touw

Natuurlijk wil je wel dat kinderen veilig kunnen blijven klimmen. Het Déko-Play knopentouw is dan ook gemaakt van een speciaal PH-touw. Dit touw staat bekend om zijn zachte uitstraling en gevoel. Kinderen blijven dus niet met blaren en striemen op de handjes achter na een klimpartij. Daarnaast is het lange klimtouw voorzien van een lichte kleur en duurzaam gemaakt. Rafels kom je niet snel tegen doordat het touw helemaal hand vervaardigd is. Het touw heeft ook een enorme draagkracht tot wel 400 kg!

Bovenin in het knopentouw zit een metalen ring waarmee u het klimtouw op kunt hangen aan een schommelhaak.

Dit klimtouw voor een speeltoestel is ook verkrijgbaar in de lengte van 210 cm.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 1,46 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Kunststof
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.