Déko-Play Knopentouw 300cm.

SKU
510300
46,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Lekker klimmen en klauteren tot wel 300 cm hoogte het kan op dit unieke Déko-Play knopentouw. Kinderen krijgen extra grip dankzij de grote knopen en 28 mm dikke touw.

Laat de kinderen heerlijk klimmen en klauteren met hun eigen Déko-Play knopentouw 300 cm. Dit stoere klimtouw is speciaal gemaakt voor jonge kinderen die hun motoriek en spierkracht willen ontwikkelen. Het geeft ook nog eens hun zelfvertrouwen een flinke boost zodra ze de top van het klimtouw hebben bereikt. Ontdek samen met de kinderen hoe leuk het is om te klimmen en te klauteren.

Gemaakt van speciaal PH-touw voor extra veiligheid.

Natuurlijk wil je wel dat kinderen veilig kunnen blijven klimmen. Het Déko-Play knopentouw is dan ook gemaakt van een speciaal PH-touw. Dit touw staat bekend om zijn zachte uitstraling en gevoel. Kinderen blijven dus niet met blaren en striemen op de handjes achter na een klimpartij. Daarnaast is het lange klimtouw voorzien van een lichte kleur en duurzaam gemaakt. Rafels kom je niet snel tegen doordat het touw helemaal hand vervaardigd is. Het touw heeft ook een enorme draagkracht tot wel 400 kg!

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 1,46 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Kunststof
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.