Déko-Play Knopentouw 210cm. 25mm.

SKU
510210
39,99

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Laat je kinderen lekker klimmen in de tuin met het Déko-Play knopentouw 210 cm en een diameter van maar liefst 28mm. Gemaakt van kindvriendelijk ph-touw!

Laat de kinderen lekker klimmen en klauteren in het stoere Déko-Play Knopentouw 210 cm. In het touw zitten drie stevige knopen om de kinderen wat houvast te geven als ze naar de top klimmen. Het touw is gemaakt van duurzaam polyhemptouw. Dit touwsoort is speciaal gemaakt om het klimmen veilig te laten verlopen. PH-touw staat bekend om de enorme kracht zo kan het touw 400 kg dragen. Daarnaast voelt het altijd zacht aan zelfs als de kleine kinderhandjes beginnen te zweten. Je kindje heeft zo geen striemen die overgebleven zijn van de klimtocht.

Extra grip tijdens het klimmen.

De Déko-Play knopentouw 210 cm is 28 mm dik en geeft zo extra grip tijdens het klimmen. Dankzij de extra grip is het eenvoudig om met je vriendjes de top te bereiken van het klimtouw. Het touw is ook op een traditionele wijze met de hand gemaakt om zo er zeker van te zijn dat de kwaliteit hoog ligt.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 1,14 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Touw
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.