Springdoek voor Elfje 430 trampoline

SKU
EL105
159,-

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op een werkdag vóór 14 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Is uw Elfje trampoline springmat kapot? Geen probleem bij ons bestel je direct een vervangende losse Elfje Springmat 430 cm voor alle Elfje trampolines.

hebt u een Elfje trampoline met een kapotte springmat? Helaas kan dit natuurlijk weleens gebeuren. Het is geen ramp want je kan de Elfje springmat van 430 centimeter eenvoudig los bestellen. Het doek is voorzien van driehoeksogen en kan hierdoor eenvoudig in de oude trampoline geklikt worden. De doorsnede van de springmat is 430 centimeter en daardoor past het doek op ieder type Elfje trampoline met een doorsnede van 430 centimeter. Het doek is acht maal doorgestikt en zorgt zo voor de optimale stevigheid en veiligheid tijdens het trampoline springen.

Veilig springen met een nieuwe Elfje springmat.

Trampoline springen is natuurlijk hartstikke leuk, maar het moet wel veilig gebeuren. De trampolines en de losse matten worden daarom ook uitgebreid gekeurd op hun veiligheid en duurzaamheid. De trampolinemat kan hierdoor nog jaren zonder problemen gebruikt worden en jouw trampoline kan er dus voorlopig nog tegenaan. De springmat is dan ook goedgekeurd om te gebruiken door het Tüv.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) 123 x 80 x 20 cm
Afmetingen (product) 430 cm
Gewicht verpakking 5,5 kg
Keurmerken n.v.t.
Gewicht 4,9 kg
Garantie springmat 1 Jaar
Materiaal springmat Polypropyleen
Merk Elfje
Vorm trampoline Rond
Aantal stiksels ogen springmat 4
Geschikt voor formaat trampoline Ø 14 ft _ (427-430 cm)
Materiaal ogen springmat Staal
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.