Trapeze Ergonomisch Déko-Play

SKU
300100
26,95

incl. btw. & Gratis verzending

Levertijd (indicatie)
Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Gratis verzending
Geen verzendkosten

30 dagen bedenktermijn
niet goed, geld terug

Eenvoudige houten trapeze van Deko Play. Doe leuke kunstjes met deze ergonomische trapeze in je achtertuin of op zolder.

De lengte van het touw van deze trapeze is optimaal voor schommelframes met een bovenbalk op 250 cm. Wilt u de trapeze aan een bevestigingspunt vastmaken wat hoger is dan 250 cm? Voeg dan verlengtouwen toe.

Voor opgroeiende kinderen is het belangrijk dat ze de juiste houding aannemen tijdens het slingeren aan een trapeze. Dit is beter voor de ontwikkeling van een kindje dat nog volop aan het groeien is. De houten Déko-Play Trapeze Ergonomisch voldoet aan deze eisen en weet een speciale grip aan trapeze mee te geven.

Ontdek de kracht van Essenhout waaruit de trapeze is gemaakt.

De Déko-Play Trapeze Ergonomische is gemaakt uit essenhout. Dit unieke houtsoort staat bekend om de kracht en extra lange levensduur. Het houtsoort is zelfs zo krachtig dat zelfs een volwassen man of vrouw kan slingeren aan de trapeze. Naast de natuurlijke kracht worden de trapezes behandeld met lijnzaadolie. Dit olie soort zorgt ervoor dat de levensduur verlengd wordt. Het voordeel van lijnzaadolie is dat het puur natuur is en dus niet schadelijk voor je kindje tijdens het spelen op de trapeze. Ontdek de fysieke eigenschappen van Essenhout tijdens het slingeren met deze trapeze.

Meer informatie
Aantal dozen 1 doos
Afmetingen (verpakking) n.v.t.
Afmetingen (product) n.v.t.
Gewicht verpakking n.v.t.
Keurmerken CE
Gewicht 0,72 kg
Merk toestel Déko-Play
Garantie 1 jaar
Materiaal Hout
Kleur n.v.t.
Over dit merk: n.v.t.
Over deze serie n.v.t.