Vanwege de grote drukte zoeken we iemand die ons fulltime wil helpen in het magazijn. Dit is ook mogelijk op freelance basis, of tijdelijk (bijvoorbeeld omdat je momenteel zonder werk zit door corona!).

 

Hoe ziet het werk eruit?

Bestellingen verzamelen

Als magazijnkracht bij Van Ee Buitenspeelgoed is je werk zeer divers. Je begint de dag met een stapel pakbonnen. Hiermee ga je het bestelde speelgoed verzamelen. Kleine dozen zoals loopfietsjes en skelters verzamel je met de hand, maar grote pakketten zoals trampolines pak je met de heftruck. Je maakt alle pakketten klaar om te verzenden door ze goed te verpakken en er een verzendlabel op te plakken.

Leveranciers lossen en goederen inruimen

Even later staat er een leverancier aan de deur: "Hoi, ik kom 6 pallets trampolines afleveren!" Jij springt op de heftruck en lost de pallets uit de vrachtwagen. Nadat je de chauffeur voorzien hebt van een bak koffie, controleer je met de pakbon of alles klopt. Vervolgens registreer je dit in de computer & spring je weer op de heftruck: hup, meteen alles opruimen in de stellingen!

Klanten komen trampolines ophalen

Aan het eind van de dag komen er enkele klanten langs om een trampoline op te halen. Jij had dit al doorgekregen, dus je hebt de dozen al klaargezet. Je controleert de afhaalbon en helpt de klanten om het pakket in de auto te laden. En even later staan Van Reenen transport en DHL alweer voor de deur. Als ook zij hun vrachtwagen hebben volgeladen zit jouw dag er bijna op. Nog een laatste keer door het magazijn lopen en wat dingen opruimen en jouw magazijn is weer klaar voor de volgende dag!

Assemblagewerk en diverse klusjes

We zijn een klein bedrijf, dat maakt je werk divers. We hebben bijvoorbeeld ook regelmatig assemblagewerk, o.a. het gedeeltelijk voormonteren van speeltoestellen. En als je een handige harry bent, dan ga je vast ook aan de slag met het verbeteren van het magazijn. En het komt regelmatig voor dat je ff iets gaat bezorgen of ophalen in de regio.

Jouw profiel

  • Je hebt je heftruckcertificaat & aantoonbaar ervaring met de heftruck.
  • Je bent fysiek sterk. We werken veel met zware pakketten. Je weet echter ook hulpmiddelen op zo'n manier te gebruiken dat je je lichaam niet onnodig te belast.
  • Je werkt zeer secuur. Zendingen controleer je handmatig nauwkeurig of artikelnummers overeen komen met de pakbon.
  • Je neemt initiatief. Als alles verzendklaar staat, ga jij op zoek naar dingen die je vast voor kunt bereiden. Zodat je niet in de knel komt als er opeens heel veel vracht binnenkomt.

We zoeken iemand aan wie we het magazijn met een gerust hart kunnen overlaten. Liefst iemand met meerdere jaren ervaring met werken in een magazijn.

Je bent verder per direct beschikbaar en je woont bij voorkeur in de omgeving van Kootwijkerbroek.

Wat wij bieden

Dit is een beetje afhankelijk van hoe we gaan samenwerken. Dit kan op freelancebasis, met een tijdelijk contract of vast voor langere tijd. We willen nadrukkelijk de optie bieden aan iemand die momenteel thuis zit vanwege corona.

We bieden sowieso:

  • een goed salaris, in overleg en op basis van je werkervaring;
  • werken in een gezellig team, met respect voor elkaar en weinig hiërarchie;

Reageer!

Nieuwsgierig geworden? Stuur een e-mail naar Albert van Ee: a.vanee@vaneespeel.nl. met je CV en een korte uitleg over wie je bent en waarom je solliciteert.