Update: inmiddels is de BERG Talent trampoline uit het assortiment van BERGtoys.


Op het eerste gezicht lijkt de BERG Talent trampoline een interessante koop: voor een appel en een ei toch een BERG trampoline! Maar toch heeft Van Ee Buitenspeelgoed deze goedkope BERG trampoline niet opgenomen in het assortiment wat we actief verkopen.

We willen liever trampolines verkopen waar je meer dan 10 jaar plezier van hebt. Die garantie kunnen we bij de Talent trampoline simpelweg niet geven. BERG heeft de Talent trampolinelijn in de markt gezet om tegenwicht te bieden aan de goedkope trampolines van bijvoorbeeld de bouwmarkt. De kwaliteit van de BERG Talent kan echter niet tippen aan de BERG Elite, de BERG Champion of zelfs maar de BERG Favorit trampoline. Daarom promoten we de Talent 180, 240 en 300 trampolines niet op onze website.

Alternatief voor de BERG Talent 180

Voor deze kleine trampoline hebben we momenteel geen goed alternatief. Bekijk op onze pagina over trampolines voor kleine tuinen wat er mogelijk is als je weinig ruimte hebt & toch een (kleine) trampoline wilt. Je kunt dan namelijk o.a. kijken naar een kleine rechthoekige trampoline van Etan, Akrobat of BERG

BERG Talent 240 alternatief

Kijk als alternatief voor de Talent 240 eens naar de Etan Premium 08 trampoline van 244 cm met veiligheidsnet. Ook verkrijgbaar als ingraaf trampoline: inground Etan Premium 08 244 trampoline. Van deze Etan trampolines hebt u meer dan 15 jaar plezier.

Van BERG is er de BERG Favorit 270 (inground of op poten met veiligheidsnet). Deze is iets groter dan de BERG Talent 240 trampoline, maar goedkoper dan de Etan Premium 08. Ook verkrijgbaar als ingraaf trampoline: de Inground Favorit 270.

BERG Talent 300 alternatief

Kijk als alternatief voor de Talent 300 naar de Etan Premium 10 trampoline van 305 cm (hetzelfde formaat). Ook als ingraaf model te koop: de Inground Etan Premium 10 305.

De BERG Favorit 270 is iets kleiner, maar is ook hier een prima alternatief voor de BERG Talent 300.

 

Alle alternatieven te duur?

Is uw budget beperkt of vindt u al deze alternatieve trampolines simpelweg te duur? Kijk dan eens tussen de showmodel trampolines op onze website. Of kijk naar een tweedehands model. Koop liever een A-merk trampoline op Marktplaats dan nieuwe budget trampoline zoals de BERG Talent.

 

Onderdelen voor de Talent trampolines

Van Ee Buitenspeelgoed kan alle onderdelen voor de BERG Talent 180, 240 en 300 trampolines leveren. De springmatten en veren kunt u direct bestellen in de webwinkel. Hebt u een ander onderdeel nodig zoals een trampoline rand? Stuur ons een e-mail.